Kenapa Aku Masih X tido???????

Saturday, April 04, 2009 Edit This 1 Comment »

Alahai….sejak dua menjak ne….aku semacam kena penyakit xleh tido malam….. Napa ar? Kah, aku dah terbiasa tido lewat? Dah jadi habit aku, kalau jam belum lewat pukul 12 malam, ndalah aku tido. Kadang2 sampai kul 2 pagi, kadang2 nda juak tertutup mata ne even jam meja c laila tu menunjukkan ke angka 3…pukul 3 pagi….uwaaa…..

Kenyataannya…………aku masih segar bugar….

*************************************************************************************

Kah, aku terlau addicted ngan NESLO kebelakangan ne???? Kesan kafein…..sampaikan macik kat kafe library yang jual air tu pun lau aku datang mesti wat muka manisnya tu sambil senyum2……

‘Nak NESLO?....’

‘Erm…ya….NESLO ice 1 ya…heheee…..’

Di kafe kg E pun sama ne….lai aku bagi duit kertas RM1 & duit syiling 70sen, mesti org kat chasier tu dah tau ne…..

‘NESLO ice?.....’

‘ya…..bagi 1 ya….tapau…..’

Lau d bilik pun sama ne….habis ku kerjakan 1 mug…..tambah lagi 1 mug…..mana x addicted??? Huhuuu……..

*************************************************************************************

Erm….atau…..adakah kerana aku berasa tersangatlah panas sampai xleh tido???

Dua, tiga hari dah aku tido x pakai selimut…..panas siottt…… Kesan global warming kah? Kah kau yg banyak dosa Qory?????.....opsss….. Mmg x di sangkal……aku mmg banyak dosa….. Erm…..cam lama dah x menangisi dosa di tikar sembahyang………*insaf sekejap……..berfikir sejenak……

*************************************************************************************

Sebenarnya, aku baru menyiapkan draf bab 4, aku mau antar Isnin ne….eh…..bukan siap……tinggal pengenalan & kesimpulan tuk bab tu…..

Part paling ku malas buat, padahal senang ja….& disebabkan itulah…..emmm…..kira disebabkan salah satu sebab kenapa kerja aku bertangguh……padahal boleh siap dah pun….

Cuma perlukan sedikit konsentrasi & kerajinan aku untuk lebih kurang 10 minit ja…. Tu pun aku x dapat wat…. Alasan ja….. Rajin lagi aku menaip blog ne daripada menaip PSM aku tu plak kan???….huhuuu…. *sedar pun tapi tetap x buat….

*************************************************************************************

Plus…..aku rasa mood aku x begitu bez lah hari ne…..ntah……senang marah ne……

Korang rasa apa ble wat mood aku hilang cam gini???? Bf?? Kawan?? Kerja belambak?? Homesick???

Hahaaa……semua yang aku sebut di ataslah…..ntah…..terlampau di fikir2 kali kan….. tp, mmg perempuan bgne bah kn??? Benda tu kecil ja sebenarnya, tapi terlampau di fikir ne….. Kadang2, aku ne….1 ayat pun blew at mood aku hancussss tuk sepanjang hari & tym gnilah aku akan mengelak dari jumpa kawan2 & fikir punya fikir sampai xleh tido……..* sorry guys x join korang p kompleks tadi…..aku btul2 xda mood…huhuuu

*************************************************************************************

Emm….aku try2 lah baca buku kan……buku nota KBM…..*hahaaaa….macam kamu, baca nota….

Uit….KBM ne bez…..aku suka….tapi kalau baca buku ilmiah dengan harapan mata akan tertutup, nda kali bah….nda habis satu muka surat……eh…..nda habis pun satu perenggan, boring dah aku……

So, buku tu aku letak ja di bawah katil aku….heheeee…..

*************************************************************************************

Sebenarnya…..salah satu habit aku b4 tido……lebih sesuai kalau aku cacao semasa tido……

Aku suka dengar lagu….. Tym tido dengar lagu???? Boleh ka???? X caya?????

Memang aku g2 bah…. Cam len ne lau sunyi2……dah besa……Lau dah tym tido pun dgr lagu, apa lagi lau tym b’jaga kan????

Lau bole, tym mandi pun aku mau dengar lagu ne…heheheee…..

Senag cakap hamper 24 jam aku dengar lagu……. Playlist itu2 juak tapi x boring pun….hehehee…..

Kesimpulannya….aku suka music!!!!.....;D

*************************************************************************************

Aku merepek bah kan?????

Sebenarnya, aku juz m’cari sebab2 mengapa aku x ble tido….

Emmm…. C laila punyalah nyenyak sudah…..jelezz ne…..

‘apalah yg ko mimpi tu laila sampau pukul2 mulut sendiri???.....’
*Heheee…..aku confuse…..

*************************************************************************************

Dah lah……aku mau kasi siap wat pengenalan & kesimpulan tuk bab 4 aku…..pas2 mau p tido…..harap2 dapat laa coz besok ada discussion tekno lagi ne…………uwaaaaaa…..penat lah wehh…huhuu…

*NITE*

1 comments:

~aku boy~ said...

nah...boleh dah di komen..
hehehe
standard la tu qori klo tak dapat tido..
aku pun slalu tido kul 3..4..5..pagi gitu...hehe